Alunele se coc 3-4 min. la 200 C. Se pun intr-un prosop si se freaca pentru a se curata de coaja. Intr-o craticioara se pune zaharul la caramelizat, s
Alunele se coc 3-4 min. la 200 C. Se pun intr-un prosop si se freaca pentru a se curata de coaja. Intr-o craticioara se pune zaharul la caramelizat, si cand devine auriu se pun alunele, amestecand pana acestea sunt bine inrobate in caramel.Se rastoarna pe o tava unsa cu putin ulei, si se lasa sa se raceasca.
Apoi se toaca la robot pana devin pasta.
Frisca se bate cu zaharul si se tine la rece. Gelatina se inmoaie in apa rece si dizolva conform instructiunilor de pe plic. Se amesteca cu romul si cu o parte din pralin, apoi totul se pune peste restul de pralin. Se adauga o parte din frisca, se amesteca, apoi se adauga si restul de frisca, amestecand usor de sus in jos.
Reteta propusa de Daneza13
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa