Rulada cu foi de napolitana si biscuiti

Rulada cu foi de napolitana si biscuiti este un desert delicios si simplu de pregatit. Pentru aceasta reteta de rulada aveti nevoie de foi de napolitane, biscuiti,margarina,zahar, cacao

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 foi de napolitane
  • 200 g rahat
  • 100 g margarina
  • 200 g biscuiti
  • 100 g zahar
  • 3 linguri cacao
  • 100 ml apa
  • 1 lamaie.

Mod de preparare

Biscuitii, rahatul si lamaia intreaga se trec prin masina de tocat. Se amesteca apa cu zahar, cacao, margarina si se pun pe foc 5-6 minute, pana se leaga; se toarna apoi peste amestecul de biscuiti si se omogenizeaza. Se stropeste cu apa calduta o foaie de napolitana, se intinde jumatate din crema, se adauga cea dea doua foaie de napolitana, se stropeste si aceasta cu apa, apoi se intinde restul de crema. Se ruleaza strans, se pune in folie alimentara si se da la rece 3-4 ore inainte de a fi taiata.


Rulada cu foi de napolitana si biscuiti se feliaza si se serveste cu o ceasca de ceai.
Sursa acestei retete este blogul culinar truedelights

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa