Rogolah este o reteta culinara minunata de cornulete foarte fragede, umplute cu nuca si scortisoara. Cornuletele se pot umple si cu magiun, dar sunt mai bune cu nuca.
1. Punem in vasul de la robot untul aflat la temperatura camerei, faina, iaurtul si galbenusul, se bate 5 minute la viteza mijlocie. Daca mai e nevoie se mai pune putina faina.
2. Impartim aluatul in 4, le punem in folie si le lasam in frigider de la 1 ora pana la 3ore.
3. Dupa aceea luam o bila o intindem cu sucitorul cat mai rotund posibil.
4. Se unge cu unt topit intreaga foaie.
5. Intr-un vas amestecam nuca macinata, scortisoara si zaharul
6. Intindem o parte din acest amestec peste foaie. Se taie foaia in 8 -7. Rulam le punem in tava cu hartie de copt, temperatura 150 grade timp de 25-30 min.
8. Dupa ce le scoatem din cuptor le pudram cu zahar
Pofta buna! Reteta Rogolah, cornulete foarte fragede a fost propusa de Alis pe forum culinar.ro
Muschiulet de porc la slow cooker, sau cum m-am imprietenit de curand cu un aparat de care nu mai mai dezlipesc! Primul...
Muschiulet de porc cu sos teriyaki la slow cooker Crock Pot - Reteta-VideoPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura