Crema de usturoi Delaco

Crema de usturoi Delaco este un acompaniament de nadejde pentru mancarurile ce au nevoie de un sos alaturi cat si pentru iubitorii de usturoi.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 capatana de usturoi
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 4 linguri de apa
  • o cutie de 150 g cu Ceva Fin Cremos cu verdeață de la Delaco
  • jumatate de lingurita de marar uscat (la plic)
  • * se poate folosi si marar proaspat - dupa gust

Mod de preparare

Se curata si se zdrobeste usturoiul. Se freaca bine, bine cu un praf de sare, cu uleiul si cu apa, pana se obtine o pasta.

Se amesteca apoi cu crema de branza de la Delaco si cu mararul uscat.


Sosul de usturoi se serveste cu friptura. Eu il prefer cu ciocanele de pui la gratar, cu o garnitura de cartofi piure.

Pofta buna!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Pui cacciatore

"retete pentru mese in familie"

Pui cacciatore
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca