Extract de ciuperci

Se poate face dintr-o singura specie de ciuperci sau combinate. Ciupercile trebuie sa fie foarte proaspete. Dupa ce au fost curatate de resturi vegeta

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ciuperci

Mod de preparare

Se poate face dintr-o singura specie de ciuperci sau combinate. Ciupercile trebuie sa fie foarte proaspete. Dupa ce au fost curatate de resturi vegetale si pamant, ciupercile se spala in mai multe ape si se usuca. Se trec de mai multe ori prin masina de tocat, se pun intr-un saculet de panza deasa si se pune la presat ca sa se scurga sucul din ele. Acest suc se pune in vase cu pereti dubli sau in baie de abur si se fierb la temperatura de circa 100-110 grade timp de 30 de minute. Se pune in sticlute si se sterilizeaza.
Se foloseste la prepararea supelor, soteurilor, salate, sosuri etc.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Șnițele din piept de pui marinat

  Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...

Șnițele din piept de pui marinat
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos