Se poate face dintr-o singura specie de ciuperci sau combinate. Ciupercile trebuie sa fie foarte proaspete. Dupa ce au fost curatate de resturi vegeta
Se poate face dintr-o singura specie de ciuperci sau combinate. Ciupercile trebuie sa fie foarte proaspete. Dupa ce au fost curatate de resturi vegetale si pamant, ciupercile se spala in mai multe ape si se usuca. Se trec de mai multe ori prin masina de tocat, se pun intr-un saculet de panza deasa si se pune la presat ca sa se scurga sucul din ele. Acest suc se pune in vase cu pereti dubli sau in baie de abur si se fierb la temperatura de circa 100-110 grade timp de 30 de minute. Se pune in sticlute si se sterilizeaza.
Se foloseste la prepararea supelor, soteurilor, salate, sosuri etc.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa