Pentru sosurile reci este necesar extract de oase. El se face din oase de porc, vita sau vanat. Oasele se scurata bune de resturile de carne si se
Pentru sosurile reci este necesar extract de oase. El se face din oase de porc, vita sau vanat.
Oasele se scurata bune de resturile de carne si se spala bine. Se pun la cupror sa se rumeneasca bine. Se scot si se scurg de grasime si se curata de resturile de carne si se punintr-o oala mai mare cu multa apa si se pun la coc mic circa 15-16 ore. Se strecoara in alt vas si dupa ce s-a racit se aduma grasime de deasupra. Se pune din nou la fiert la foc foarte mic pe o caramida ca sa nu bata focul direct in vas si sa fie caldura repartizata in mod egal pe toata suprafata fundului vasului. Cand acest lichid devine cleios se pune in vase de inox inchise si se pastreaza la rece in frigider pana la folosire.
ATENTIE! Nu se pune sare la preparare si nici dupa.
Pentru prepararea sosurilor reci
Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti