Sos bechamel cu bere

Sosul bechamel cu bere este o alta varianta de bechamel, cu un gust mai aromat si suav.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 2 oua
  • 500 ml bere alba
  • 2-3 linguri de faina alba
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Mod de preparare:
Ouale spalate si uscate se sparg intr-un castron si se amesteca cu telul, cu un praf de sare, adaugand treptat berea, faina, sarea si piperul si amestecand continuu pentru a elimina cocolasele si a obtine o compozitie asemanatoare unei smantani mai groase. Se poate pastra la rece pnana la utilizarea pe preparate.


Bechamelul se foloseste la preparate cu paste sau pentru marinarea carnii de pui, vita, porc.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...