Sos cu parmezan

Taiem marunt verdeata de patrunjel, usturoiul il dam prin presa de usturoi, si amestecam foarte bine cu restul ingredientelor. Lasam in frigider cel p

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 buchetel de verdeata de patrunjel
  • 2 linguri de ulei
  • 1 ceasca de supa de gaina (din cubulet concentrat)
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri de cascaval parmezan razuit
  • 1 lingura de zeama de lamaie
  • aprox. 1 dl maioneza

Mod de preparare

Taiem marunt verdeata de patrunjel, usturoiul il dam prin presa de usturoi, si amestecam foarte bine cu restul ingredientelor. Lasam in frigider cel putin ½ ora. Servim la carne prajita la gratar.
Alte reteta sos recomandate

Dressing pentru salata

Sos thai

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca