Sos cu sunca

Se taie marunt prazul sau ceapa verde, se caleste, se frige in continuare cu sunca taiata felii. Se adauga mustar de Dijon, smantana si se fierb sa a

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • praz sau ceapa verde
  • sunca
  • mustar de Dijon
  • smantana
  • miere de salcam

Mod de preparare

Se taie marunt prazul sau ceapa verde, se caleste, se frige in continuare cu sunca taiata felii. Se adauga mustar de Dijon, smantana si se fierb sa aiba aspect si densitate de sos. Inainte de a lua preparatul de pe foc se adauga o lingura plina de miere de salcam. Se serveste cu orice garnitura.
Alte reteta sos recomandate

Sos tartar

Pui cu sos

Sos ciuperci

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...