Se freaca galbenusul cu smantana. Se pune hreanul ras, putina sare si otet dupa gust. Se tine la foc in alt vas cu apa fierbinte, fara sa fiarba, pan
Se freaca galbenusul cu smantana. Se pune hreanul ras, putina sare si otet dupa gust.
Se tine la foc in alt vas cu apa fierbinte, fara sa fiarba, pana se serveste.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete culinare:
Salata de icre de crap cu ceapa
Sos rosu de ciuperci cu ceapa
Dovlecei cu orez la cuptor
Nu-i aşa că deja intrăm în atmosfera sărbătorilor de iarnă? Mi-e tare drag când ştiu că este ocazia...
Tort cu mousse de nuci, portocale si fructe de padureIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa