Sos de hrean

Hreanul se curata, se da pe razatoare si se toaca marunt. Se amesteca cu smantana, otetul, sarea si zaharul, dupa care se pune intr-o sosiera.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 radacini hrean
  • 100 ml smantana
  • sare
  • zahar
  • otet

Mod de preparare

Hreanul se curata, se da pe razatoare si se toaca marunt. Se amesteca cu smantana, otetul, sarea si zaharul, dupa care se pune intr-o sosiera.


Se serveste la preparatele de carne reci.

Alte retete:

Muschi de porc la cuptor Rulada de porc Curcan umplut

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...