Sos de maioneza cu lapte

Se fierbe faina in lapte diluat, cu sare, pina se obtine un sos gros. Dupa ce se raceste, se freaca galbenusul cu cite putin din sosul obtinut si se i

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 galbenus
  • o lingura ulei
  • o lingurita faina
  • 200 ml lapte indoit cu apa
  • sare
  • zeama de lamiie

Mod de preparare

Se fierbe faina in lapte diluat, cu sare, pina se obtine un sos gros. Dupa ce se raceste, se freaca galbenusul cu cite putin din sosul obtinut si se incorporeaza uleiul, incetul cu incetul. Se acreste cu zeama de lamiie.


Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv omleta cu cascaval

Aperitiv omleta cu cascaval
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise