Sos de smintina si cascaval

In sosul alb preparat fie cu apa, fie cu zeama de carne, se adauga la urma cascavalul ras si cite o lingura de smintina pentru fiecare persoana.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 linguri sos alb
  • 6 linguri smintina
  • 100 gr. cascaval
  • 1 lingura unt

Mod de preparare

In sosul alb preparat fie cu apa, fie cu zeama de carne, se adauga la urma cascavalul ras si cite o lingura de smintina pentru fiecare persoana.
Se serveste peste legume sau peste alb la cuptor

Coulis de capsuni

• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...

Negresa cu capsuni si menta

Gustoasa, usor de preparat si cu ingrediente putine

Cartofi la cuptor

Parteneri
Bucataras.RO

Ciolan afumat cu fasole verde

Pentru azi n-am avut alta inspiratie,asta m-a lovit,asta am prestat....

Ciolan afumat cu fasole verde
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni