Sos de usturoi cu faina

Se face rantasul alb din unt cu faina. Se stinge cu zeama de carne sau de zarzavat sau chiar cu apa. Se adauga otetul, sarea si usturoiul bine sfaram

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 lingura de unt
  • 1 lingura de faina
  • 1 ceasca zeama de carne
  • 1 lingura de otet
  • 1 capatana mica de usturoi
  • sare

Mod de preparare

Se face rantasul alb din unt cu faina. Se stinge cu zeama de carne sau de zarzavat sau chiar cu apa.

Se adauga otetul, sarea si usturoiul bine sfaramat in piulita. Se lasa sa fiarba 10 min la foc mic.
Se serveste la rasol.

Alte retete

recomandate:

Tocanita de vinete

Tocanita de carne tocata

Tocanita de legume

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Curry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecel

Curry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecel este o reteta delicioasa din bucataria thailandeza.

Curry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecel
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos