Sos de usturoi cu faina

Se face rantasul alb din unt cu faina. Se stinge cu zeama de carne sau de zarzavat sau chiar cu apa. Se adauga otetul, sarea si usturoiul bine sfaram

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 lingura de unt
  • 1 lingura de faina
  • 1 ceasca zeama de carne
  • 1 lingura de otet
  • 1 capatana mica de usturoi
  • sare

Mod de preparare

Se face rantasul alb din unt cu faina. Se stinge cu zeama de carne sau de zarzavat sau chiar cu apa.

Se adauga otetul, sarea si usturoiul bine sfaramat in piulita. Se lasa sa fiarba 10 min la foc mic.
Se serveste la rasol.

Alte retete

recomandate:

Tocanita de vinete

Tocanita de carne tocata

Tocanita de legume

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa