Ciupercile se curata, se spala si se taie in felii subtiri. Se pun apoi intr-un vas cu unt incins si cateva linguri de zeama de carne. Se adauga patr
Ciupercile se curata, se spala si se taie in felii subtiri. Se pun apoi intr-un vas cu unt incins si cateva linguri de zeama de carne. Se adauga patrunjelul tocat si se lasa totul sa fiarba inabusit pana se inmoaie ciupercile. Separat, intr-un alt vas se pune la rumenit o lingura de faina cu o lingura de unt si se stinge cu zeama de carne. Se adauga ciupercile si 2-3 linguri de smantana, dupa care se sareaza, se pipereaza, se adauga zeama de la o lamaie si se lasa sa mai dea in cateva clocote.
Se serveste cald.
Alte retete:
Ravioli cu ciuperci si sos de smantana Muschi de porc la cuptor Friptura de vita la cuptor
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa