Descoperă rețeta delicioasă de sos de macris cu smântână. Un sos savuros și cremos pentru a însoți preparatele tale preferate. Rafinament și gust autentic în fiecare muscătură.
Pentru sos de macris macrisul se spala, se curata, se opareste, se scurge de apa, se raceste si se taie marunt. Faina se cerne. Lamaia se stoarce. Faina se dizolva in 75 ml apa, se adauga in untul topit si se amesteca continuu, pentru a nu se forma cocoloase. Se adauga smantana, macris, zahar, sare si se fierb 10 minute. La sfarsitul fierberii se adauga sucul de lamaie.
Sosul de macris se serveste cald, la friptura de miel, pasare si vita.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa