Galbenusurile tari si cele crude se amesteca bine intr-un vas adanc, se pune peste ele o lingura de mustar si se amesteca cu uleiul adaugat treptat. S
Galbenusurile tari si cele crude se amesteca bine intr-un vas adanc, se pune peste ele o lingura de mustar si se amesteca cu uleiul adaugat treptat. Se obtine o maioneza groasa, care se subtiaza cu zeama de la
o lamaie. Cartoful, curatat si maruntit bine cu furculita, se adauga peste maioneza, se pune sare, se mai amesteca putin.
Se serveste langa peste sau legume rasol.
Alte reteta sos recomandate
Sos ciuperci
Sos de spanac
Sos tartar
Dovlecelul si zucchini legume din aceeasi familie, se afla in topul preferintelor mele cand vine vorba de legume gatite. Si...
Placinta sarata cu zucchiniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa