Prazul se pune la calit in untul topit. Pana se inmoaie prazul se pregateste sosul, din lapte in care se inglobeaza faina. Se amesteca bine, sa nu ra
Prazul se pune la calit in untul topit.
Pana se inmoaie prazul se pregateste sosul, din lapte in care se inglobeaza faina. Se amesteca bine, sa nu ramana cocoloase.
Peste prazul calit se toarna otetul balsamic (sau normal) si se lasa sa dea cateva clocote, pana se mai evapora lichidul.
Se toarna si sosul alb si se lasa sa fiarba cam pana scade la jumatate.
Se serveste cu orice fel de friptura.
Alte retete recomandate:
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa