Prazul se pune la calit in untul topit. Pana se inmoaie prazul se pregateste sosul, din lapte in care se inglobeaza faina. Se amesteca bine, sa nu ra
Prazul se pune la calit in untul topit.
Pana se inmoaie prazul se pregateste sosul, din lapte in care se inglobeaza faina. Se amesteca bine, sa nu ramana cocoloase.
Peste prazul calit se toarna otetul balsamic (sau normal) si se lasa sa dea cateva clocote, pana se mai evapora lichidul.
Se toarna si sosul alb si se lasa sa fiarba cam pana scade la jumatate.
Se serveste cu orice fel de friptura.
Alte retete recomandate:
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii