Sos de sparanghel

Curatati sparanghelul si cartoful de coaja. Puneti legumele in masina de gatit la aburi. Cand sunt gata, dati-le prin mixer. Adaugati mascarpone, asez

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g sparanghel proaspat
  • 150 g mascarpone
  • un litru supa de legume
  • un cartof
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Curatati sparanghelul si cartoful de coaja. Puneti legumele in masina de gatit la aburi. Cand sunt gata, dati-le prin mixer. Adaugati mascarpone, asezonati cu sare si piper si amestecati din nou. Diluati crema de sparanghel dupa gustul dumneavoastra, cu pana la un litru de supa de legume fierbinte.

Pentru mai multa savoare, puteti adauga la momentul

servirii putin cascaval sau parmezan ras.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii