Sos de sparanghel

Curatati sparanghelul si cartoful de coaja. Puneti legumele in masina de gatit la aburi. Cand sunt gata, dati-le prin mixer. Adaugati mascarpone, asez

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g sparanghel proaspat
  • 150 g mascarpone
  • un litru supa de legume
  • un cartof
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Curatati sparanghelul si cartoful de coaja. Puneti legumele in masina de gatit la aburi. Cand sunt gata, dati-le prin mixer. Adaugati mascarpone, asezonati cu sare si piper si amestecati din nou. Diluati crema de sparanghel dupa gustul dumneavoastra, cu pana la un litru de supa de legume fierbinte.

Pentru mai multa savoare, puteti adauga la momentul

servirii putin cascaval sau parmezan ras.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa