Pentru sos brun (Spaniol) oasele se taie in bucati, se spala si se usuca la cuptor la foc moderat. Morcovii, patrunjelul radacina si telina se inabusa in ulei.
Pentru sos brun (Spaniol) oasele se taie in bucati, se spala si se usuca la cuptor la foc moderat. Morcovii, patrunjelul radacina si telina se inabusa in ulei cu 50 ml apa. Se adauga pasta de tomate, faina dizolvata in 50 ml apa rece, apa fiarta cca 1 l, oase, foi de dafin, usturoi, piper, cimbru si sare. Se continua fierberea la foc moderat cca 2 ore. Cand sosul e fiert, se strecoara printr-o sita deasa.
Sosul brun (Spaniol) se serveste cald, la diferite preparate din carne de vita, porc, peste.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa