Sos olandez cu unt si lamaie

Pentru sosul olandez cu unt si lamaie se pune un galbenus de ou intr-un vas pe Bain-Marie cu 50 g unt si amestecam pana se topeste untul.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un galbenus
  • 50 g unt
  • sare
  • piper
  • zeama de lamaie.

Mod de preparare

Pentru sosul olandez cu unt si lamaie se pune un galbenus de ou intr-un vas pe Bain-Marie cu 50 g unt si amestecam pana se topeste untul, apoi mai adaugam putin unt. Cand este gata punem piper, sare si zeama de lamaie.


Sosul olandez se serveste cu oua, sparanghel, file de morun, rulouri de pangasius cu legume, andive.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...