Sos olandez cu unt si lamaie

Pentru sosul olandez cu unt si lamaie se pune un galbenus de ou intr-un vas pe Bain-Marie cu 50 g unt si amestecam pana se topeste untul.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un galbenus
  • 50 g unt
  • sare
  • piper
  • zeama de lamaie.

Mod de preparare

Pentru sosul olandez cu unt si lamaie se pune un galbenus de ou intr-un vas pe Bain-Marie cu 50 g unt si amestecam pana se topeste untul, apoi mai adaugam putin unt. Cand este gata punem piper, sare si zeama de lamaie.


Sosul olandez se serveste cu oua, sparanghel, file de morun, rulouri de pangasius cu legume, andive.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...