Sos tartar cu patrunjel

Pentru sos tartar cu patrunjel ouale se spala, se fierb tari, se curata si se toaca marunt. Ceapa verde si patrunjelul se curata, se spala si se taie marunt.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 500 g:
  • maioneza - 325 g
  • oua - 2 bucati
  • ceapa verde - 150 g
  • mustar - 75 g
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Pentru sos tartar cu patrunjel ouale se spala, se fierb tari, se curata si se toaca marunt. Ceapa verde si patrunjelul se curata, se spala si se taie marunt. Maioneza se amesteca treptat cu ceapa verde, patrunjelul, ouale taiate marunt, mustarul, sarea si piperul. Se pastreaza la rece.

Sosul tartar cu patrunjel se serveste la preparate din peste, oua, subproduse din carne de vita.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...