Sos cu marar

Pentru sosul cu marar se amesteca iaurtul cu sare, piper, lamaie si la urma mararul tocat. Poate fi servit la cartofi si nu numai, la chiftele, piept de pui, etc.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 iaurturi
  • 2 lingurite cu varf de marar tocat fin
  • 1 catel de usturoi pisat
  • piper
  • sare
  • o lingurita de zeama de lamaie

Mod de preparare

Pentru sosul cu marar se amesteca iaurtul cu sare, piper, lamaie si la urma mararul tocat.


Sosul cu marar poate fi servit la cartofi si nu numai, la chiftele, piept de pui, etc.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...