Pentru sos de hrean hreanul se curata, se spala si se rade pe razatoarea fina. Faina se cerne, se dizolva in 75 ml apa rece si se fierbe impreuna cu untul topit.
Pentru sos de hrean hreanul se curata, se spala si se rade pe razatoarea fina. Faina se cerne, se dizolva in 75 ml apa rece si se fierbe impreuna cu untul topit, amestecand continuu pentru a nu se forma cocoloase. Se adauga smantana, supa de oase, hrean si sare. Se fierb la foc moderat cca 10-15 minute. Cand sosul este fiert, se adauga otetul.
Sosul de hrean se consuma cu preparate din carne de pasare si peste.
Văzusem anul trecut pe FB, în primăvară, o tartă frumos decorată cu ghiocei și de-atunci mi-a rămas gândul...
Desert tarta cu mere si nuci (de primavara)Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj