Pentru sos de hrean hreanul se curata, se spala si se rade pe razatoarea fina. Faina se cerne, se dizolva in 75 ml apa rece si se fierbe impreuna cu untul topit.
Pentru sos de hrean hreanul se curata, se spala si se rade pe razatoarea fina. Faina se cerne, se dizolva in 75 ml apa rece si se fierbe impreuna cu untul topit, amestecand continuu pentru a nu se forma cocoloase. Se adauga smantana, supa de oase, hrean si sare. Se fierb la foc moderat cca 10-15 minute. Cand sosul este fiert, se adauga otetul.
Sosul de hrean se consuma cu preparate din carne de pasare si peste.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa