Intr-un castron se amesteca smantana cu mustarul si cu putina sare. Acest sos gata preparat, rapid si usor de facut, se tine la rece pana la momentul
Intr-un castron se amesteca smantana cu mustarul si cu putina sare. Acest sos gata preparat, rapid si usor de facut, se tine la rece pana la momentul servirii.
Se serveste cu andive, telina sau salate.
Alte retete:
Salata de telina si morcov
Salata de sfecla rosie cu hrean
Sos de iaurt pentru salate
Frageda si aromata cum nu ai mai mancat vreodata :) Trebuie sa marturisesc ca-mi place carnea. Imi place s-o pregatesc, sa...
Pulpa de curcan afumata, cu garnitura de sparanghel la slow cooker Crock-Pot 5,7 LOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj