Sos vinegreta

Se amesteca otetul cu putin ulei si se adauga verdeturile tocate foarte fin. Se potriveste la gust cu sare si piper si se poate adauga optional o lin

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1-2 linguri otet de vin
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 lingura diferite verdeturi tocate; patrunjel
  • tarhon
  • ceapa
  • hasmatuchi
  • marar
  • leustean
  • piper
  • sare
  • 1 lingura capere

Mod de preparare

Se amesteca otetul cu putin ulei si se adauga verdeturile tocate foarte fin. Se potriveste la gust cu sare si piper si se poate adauga optional o lingura de capere.


Sosul se foloseste la salate sau la acrirea diferitelor mancaruri cu carne sau peste.

Alte retete:

Ciuperci umplute Piftie de curcan Ciorba radauteana

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Chec rece cu fistic si ciocolata alba

O minunatie de arome!

Chec rece cu fistic si ciocolata alba
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos