Cum sa pregatesti drobul de Pasti - cele mai bune 10 retete

(0)
admin postat de

Traditiile mesei de Pasti nu ar trebui afectate de restrictiile alimentare sau bugetare. Acestea ne reapropiem de familie si de prieteni, dar, nu in ultimul rand, transforma sarbatorile intr-un adevarat festival culinar.


Dintre preparatele traditionale de primavara, drobul este dintre cele cu un gust inegalabil si care nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Pasti.

 

Ingredientele principale pentru acest preparat traditional romanesc sunt: maruntaiele de miel (ficat, plamani, inima si rinichi), verdeturi (ceapa verde, marar, patrunjel, usturoi, leustean), oua (crude si fierte). Insa, poate fi preparat si din alte tipuri de carne sau chiar si doar din ingrediente vegetale. 


Asadar, noi va propunem 10 retete de drob pe care sa le incercati pentru masa de Pasti. Alegeti voi reteta care vi se potriveste cel mai bine:


1. Drob de pui



2. Drob de pui a la Prigoana



3. Drob de ghebe si oua de prepelita



4. Drob de miel



5. Drob moldovenesc din ficat de pasare



6. Drob de miel cu ceapa verde



7. Drob din carne de vita



8. Drob de curcan cu usturoi verde



9. Drob ca la Balteni



10. Drob din pate si ciuperci



Sursa foto: ziuaconstanta.ro

recomandari

 
 
Traditii de Paste

 
Pastele reprezinta una dintre cele mai importante ...

citește—

Ultimul numar al revistei Nature publica rezultatele unui studiu desfasurat pe mamifere (cobai), prin care ...

citește—
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite