De sarbatorile de iarna, mancarurile traditionale sunt foarte importante pentru cei care vor sa aiba parte de un Craciun deosebit.
De asemenea, ziua de 20 decembrie este unul dintre momentele care anticipeaza Craciunul, deoarece de Ignat se sacrifica porcii din care se vor prepara multe bunatati atat pentru Craciun si Anul Nou, cat si pentru intreaga iarna.
Astfel, pregatirea mancarurilor pentru Craciun capata dimensiunea unui ritual, aducand familia mai aproape si oferind momente ce vor fi pretuite peste ani si ani.
Drept urmare, va prezentam cum sa preparati 10 feluri traditionale de mancare ce nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Craciun:
Vedeti si cum sa reduceti colesterolul din preparatele pentru sarbatorile de iarna
Descoperiti mai multe retete pentru preparatele de sarbatori in cartea de bucate: Mancaruri de sarbatori, de Garoafa Coman
Sursa foto: femeiastie.ro
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii