De sarbatorile de iarna, mancarurile traditionale sunt foarte importante pentru cei care vor sa aiba parte de un Craciun deosebit.
De asemenea, ziua de 20 decembrie este unul dintre momentele care anticipeaza Craciunul, deoarece de Ignat se sacrifica porcii din care se vor prepara multe bunatati atat pentru Craciun si Anul Nou, cat si pentru intreaga iarna.
Astfel, pregatirea mancarurilor pentru Craciun capata dimensiunea unui ritual, aducand familia mai aproape si oferind momente ce vor fi pretuite peste ani si ani.
Drept urmare, va prezentam cum sa preparati 10 feluri traditionale de mancare ce nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Craciun:
Vedeti si cum sa reduceti colesterolul din preparatele pentru sarbatorile de iarna
Descoperiti mai multe retete pentru preparatele de sarbatori in cartea de bucate: Mancaruri de sarbatori, de Garoafa Coman
Sursa foto: femeiastie.ro
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii