De sarbatorile de iarna, mancarurile traditionale sunt foarte importante pentru cei care vor sa aiba parte de un Craciun deosebit.
De asemenea, ziua de 20 decembrie este unul dintre momentele care anticipeaza Craciunul, deoarece de Ignat se sacrifica porcii din care se vor prepara multe bunatati atat pentru Craciun si Anul Nou, cat si pentru intreaga iarna.
Astfel, pregatirea mancarurilor pentru Craciun capata dimensiunea unui ritual, aducand familia mai aproape si oferind momente ce vor fi pretuite peste ani si ani.
Drept urmare, va prezentam cum sa preparati 10 feluri traditionale de mancare ce nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Craciun:
Vedeti si cum sa reduceti colesterolul din preparatele pentru sarbatorile de iarna
Descoperiti mai multe retete pentru preparatele de sarbatori in cartea de bucate: Mancaruri de sarbatori, de Garoafa Coman
Sursa foto: femeiastie.ro
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii