Pentru ciorba taraneasca de pasare cu multe legume pasarea curatata si spalata se taie in bucati si se pune la fiert intr-o...
Ciorba taraneasca de pasare cu multe legumePentru ciorba de potroace cu carne de pasare si orez se toarna intr-o oala zeama de varza amestecata cu apa. Cand incepe sa...
Ciorba de potroace cu carne de pasare si orezPentru ciorba de perisoare de pasare cu smantana si orez se curata carnea de pe oase si se lasa la o parte. Intr-un vas, se...
Ciorba de perisoare de pasare cu smantana si orezPentru ciorba de maruntaie de pasare cu oua si zarzavaturi se prepara ca ciorba de potroace, dar se acreste cu lamaie si se...
Ciorba de maruntaie de pasare cu oua si zarzavaturiPentru ciorba rapida de potroace maruntaiele, aripile si labele de la pasare se pun la fiert, in putina apa, cu o ceapa, un...
Ciorba rapida de potroaceCiorba cu carne de pasare este delicioasa si foarte sanatoasa. Pentru aceasta reteta de ciorba trebuie sa folositi 500g carne...
Ciorba cu carne de pasareCiorba de pasare cu orez si smantana se face la fal ca si ciorba de miel. Se taie carnea bucati potrivite. Se fierbe in apa,...
Ciorba de pasare cu orez si smantanaPentru a prepara aceasta reteta de ciorba de pasare sunt necesate urmatoarele ingrediente:carne de pasare, ceapa, morcovi,...
Ciorba de pasareSe pune la fiert pieptul de pasare, dupa ce se ia spuma de cateva ori se pune si radacinoasele la fiert taiate in patru....
CIorba AitaSe fierb bucatile de pasare. Se ia spuma si se adauga zarzavaturile curatite, spalate si taiate fideluta. Se lasa sa fiarba...
Ciorba de potroace de pasare cu zarzavaturiSe taie cepele si morcovii in felii, se pun la fiert impreuna cu carnea de pasare sau vita. Se adauga sare. In timpul...
Ciorba taraneasca cu carnePasarea curatata si spalata se taie in bucati si se pune la fiert intr-o oala cu apa rece si putina sare. Dupa ce a dat in...
Ciorba taraneasca de pasareSe toarna intr-o oala zeama de varza amestecata cu apa. Cind incepe sa clocoteasca, se adauga maruntaiele si bucatele de...
Ciorba de potroace cu zeama de varzaSe curata carnea de pe oase si se lasa la o parte. Intr-un vas, se pun apoi oasele la fiert cu 3 litri de apa, se ia spuma de...
Ciorba de perisoare de pasareSe spala bine oasele si se aseaza intr-o oala pe foc, unde se lasa sa fiarba 1-1 1/2 ora, dupa care se strecoara. Se spala...
Ciorba de maruntaie de pasareSe spala bine oasele si se aseaza intr-o oala pe foc, unde se lasa sa fiarba 1-1 1/2 ora, dupa care se strecoara. Se spala...
Ciorba de potroace