Se rumenesc taiteii intr-o tigaie cu unt incins. Se asaza intr-o tava in strat egal, se acopera cu un sirop si se tin in cuptor pina se absoarbe tot s
Se rumenesc taiteii intr-o tigaie cu unt incins. Se asaza intr-o tava in strat egal, se acopera cu un sirop si se tin in cuptor pina se absoarbe tot siropul. Se asaza stratul de cataif pe un platou patrat si se taie in patrate. Se intinde un strat de frisca de 5 cm inaltime peste foaie si se acopera cu cealalta, pastrind ordinea in care au fost taiate. Fiecare patrat se garniseste cu un mot de frisca si se da la rece.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii