ciocolata


Tort Printesa

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 55m 

Se bat albusurile spuma foarte tare si se dau deoparte. Se rupe ciocolata in bucatele mici si se pune intr-un

detalii rețetă—

Crema de ciocolata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se prepara la fel ca si crema de cafea, cu deosebirea ca in loc de cafea se pune in laptele care clocoteste, 100

detalii rețetă—

Glazura de ciocolata cu albus de ou

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Ciocolata se rupe in bucati, se pune intr-o oala mica si se topeste la bain-marie. Cind s-a topit ciocolata, se

detalii rețetă—

Cocteil cu rom si ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Intr-o ceasca, se toarna 200 ml lapte fierbinte, se stropeste cu rom si coniac, se indulceste dupa preferinta, iar

detalii rețetă—

Inghetata de ciocolata cu rom

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se amesteca galbenusurile cu zaharul. Cind zaharul s-a topit, se pune smintina, se adauga ciocolata rasa si topita,

detalii rețetă—

Tort de ciocolata cu portocale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se freaca untul spuma, se adauga pe rind cele 4 galbenusuri, zaharul pudra, faina cernuta si ciocolata inmuiata cu

detalii rețetă—

Inghetata de alune cu ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 55m 

Ouale intregi, zaharul si laptele, puse intr-un vas, se bat cu telul 3 minute, dupa care se pune vasul la

detalii rețetă—

Tort de ciocolata cu biscuti de cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se inmoaie ciocolata in foarte putina apa calduta. Se adauga galbenusurile, zaharul si albusurile batute spuma.

detalii rețetă—

Budinca de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Se pun intr-o cratita ciocolata, untul si zaharul si se dau la foc moale, amestecind mereu, cu o lingura de lemn.

detalii rețetă—

Sarlota de ciocolata cu nuca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se amesteca intr-un castron untul batut spuma cu zaharul, ciocolata topita si zaharul vanilat. Amestecul se freaca

detalii rețetă—

Martipan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Faina se freaca impreuna cu untul taiat bucatele. Se adauga ciocolata topita pe aburi, zaharul si migdalele sau

detalii rețetă—

Chec cu ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Se freaca zaharul si ciocolata calduta pina cind se ingroasa compozitia. Se adauga faina, vanilia, nucile si se

detalii rețetă—