Cotletele se tin in lapte 1 h, se scurg, se taie pe lung, se ung in interior cu unt, se sareaza, pipereaza. Se
detalii rețetă—Se taie cu satirul oasele sirei spinarii, se sareaza si se pune bucata intreaga pe tava unsa cu putin ulei, cu 2-3
detalii rețetă—Se bat cotletele usor cu ciocanul de lemn, se sareaza, se pipereaza, se dau prin oul putin batut, apoi prin faina,
detalii rețetă—Se asaza intr-o cratita bucata intreaga de cotlete peste citeva cepe taiate felii si usturoi. Se pune sare si
detalii rețetă—Bucata de cotlet spalata se presara cu sare si piper, se lasa 10-15 minute, dupa care se asaza intr-un vas potrivit
detalii rețetă—Bucata de cotlet se spala, se presara cu sare si piper, se lasa 10-15 min., dupa care se asaza intr-un vas potrivit
detalii rețetă—Se taie slanina in cuburi mici, care se calesc la foc iute, atit cit sa se auresca putin. Se adauga ceapa data pe
detalii rețetă—