Se bat ouale, se pune laptele sau o linguta de smantana si sare. Ouale se bat in ultimul moment si atat numai cat sa se amestece bine galbenusul cu al
Se bat ouale, se pune laptele sau o linguta de smantana si sare. Ouale se bat in ultimul moment si atat numai cat sa se amestece bine galbenusul cu albusul. Se pune tigaia cu o lingura de unt la foc tare si cand s-a infierbantat untul, se toarna ouale batute. Cand incepe sa se intareasca, se introduce pe dedesupt un cutin cu varful lat, sau se misca iute tigaia, ca sa nu se prinda omleta. Cu ajutorul cutitului se impatureste omleta in trei, dupa ce s-a pus garnitura dorita si se serveste.
Se poate servi cu piure de spanac sau foi de spanac intregi, oparite si inabusite in unt, rosii inabusite in unt, varfuri de sparanghel fiert in apa si tras cu unt, branza sau sunca
Deserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseImi plac foarte mult briosele...mi se par atat de dragute. Am pregatit unele cu afine de data aceasta, iar reteta am...
Briose cu afineO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseCiorbita simpla de dovlecei este o reteta de ciorba potrivita in zilele de post. Ciorba cu multe legume este usoara,...
Ciorbita simpla de dovleceiFoarte bun a iesit!
Ficatei cu bacon si cartofi la cuptorIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa
Comentarii