Ceapa se curata si se toaca marunt, dupa care se pune la calit. Se toarna peste, sucul de portocala. Separat, se
detalii rețetă—Se pun medalioanele de salau in tava, se stropesc cu ulei, vin si zeama de lamaie, se condimenteaza cu sare si
detalii rețetă—Se curata pestele si se lasa in apa rece. Se alege orezul, se toaca ceapa si se pun sa fiarba in bors diluat cu o
detalii rețetă—Lasa pestele la decongelat, stropeste-l cu suc de lamaie si presara cu frunze de tarhon. Aseaza feliile intr-o tava
detalii rețetă—Se curata pestele si se lasa in apa rece. Se alege orezul, se toaca ceapa si se pun sa fiarba in bors diluat cu o
detalii rețetă—Se desareaza pestele. Se inabusa orezul cu ceapa taiata marunt in ulei si cu putina apa. Cind orezul este pe
detalii rețetă—Se scoate pestele din cutie, se scurge sosul, iar carnea se taie bucatele. Se fierb ouale tari, se cojesc si
detalii rețetă—Se desareaza pestele. Se inabusa orezul cu ceapa taiata marunt in ulei si cu putina apa. Cind orezul este pe
detalii rețetă—Se pune apa la fiert si cind clocoteste se adauga zarzavatul taiat fire subtiri. Se lasa sa fiarba cu sare si cind
detalii rețetă—Se curata pestele, se spala foarte bine si se zvinta. Se fierb ouale foarte tare, se curata si se taie marunt. Se
detalii rețetă—Intr-o cratita cu unt topit se pun slanina taiata in bucatele si cepele tocate marunt. Indata ce incep sa capete o
detalii rețetă—