Sos pentru peste

Se freaca bine intr-un castron uleiul cu zeama de lamaie. Se adauga apoi verdeata tocata, apa minerala, sare si piper si se amesteca bine sosul.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lingurita patrunjel verde tocat
  • zeama de la 1 lamaie
  • apa minerala
  • 1 cescuta ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se freaca bine intr-un castron uleiul cu zeama de lamaie. Se adauga apoi verdeata tocata, apa minerala, sare si piper si se amesteca bine sosul.
Se serveste langa mancarurile cu peste.

Alte retete:

Peste gatit in stil marocan

Pulpe de pui la cuptor

Cartofi la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci