Din carne si restul de ingrediente (cu exceptia varzei) se prepara o tocana. Cand e pe jumatate gata, se adauga varza, usturoiul si se fierbe pana can
Din carne si restul de ingrediente (cu exceptia varzei) se prepara o tocana. Cand e pe jumatate gata, se adauga varza, usturoiul si se fierbe pana cand se inmoaie varza. E la fel ca varza secuiasca, doar ca se prepara din varza dulce. Cei carora nu le place varza, o pot prepara cu mazare verde!
Se serveste cu smantana.
Alte retete culinare recomandate
Ciulama de ciuperci
Iahnie de fasole
Musaca de vinete
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii