Aperitive cu branza

Reteta Aperitiv din branza de burduf

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Aperitivul din branza de burduf poate constitui, alaturi de alte tipuri de aperitive, o masa fesiva de succes.

ingrediente

   1/2 kg branza sau cas de oaie proaspat
   50-100 ml bere
   100 ml smantana
   4-5 sardele sau ansoa in ulei
   1/2 lingurita de chimen macinat
   1 ceapa
   sare dupa gust

mod de preparare

Branza sau casul se marunteste cu furculita sau se da pe razatoarea mica, peste care se adauga berea, smantana, sardelele sau ansoa, chimenul macinat si ceapa rasa; compozitia se amesteca bine pana la omogenizare si se sareaza dupa gust. Se da la rece pana la servire.


Aperitivul din branza de burduf se serveste ornat cu masline si gogosari.

Incearca si Triunghiuri cu brinza
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv din branza de burduf" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Alte retete cu:
branza aperitive
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.