Aperitive cu branza

Reteta Biscuiti cu gorgonzola

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
Elena of Sweden postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
1. Se amesteca untul si brinza. Se adauga faina si nucile. Se amesteca.

2. Se pune aluatul pe folje de plastic. Se formeaza din aluat un sul, cam

ingrediente

   50 g unt la temperatura camerii
   120 g gorgonzola la temperatura camerii
   1
   5 dl (90 g) faina
   75 g alune pinje (sau nuci)

mod de preparare

1. Se amesteca untul si brinza. Se adauga faina si nucile. Se amesteca.


2. Se pune aluatul pe folje de plastic. Se formeaza din aluat un sul, cam 4-5 cm in diametru. Se ruleaza in folie si se lasa la frigider peste noapte.

3. Se pune cuptorul la 175 grade C. Se taie din aluat felii de 0,5 cm cu un cutit bine ascutit. Se coc in mijlocul cuptorului cam 10-12 min.


Gorgonzola se poate inlocui cu o alta brinza / cascaval iute, condimentat.
Incearca si Liptauer timisorean
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu gorgonzola" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.