1. Se amesteca untul si brinza. Se adauga faina si nucile. Se amesteca. 2. Se pune aluatul pe folje de plastic. Se formeaza din aluat un sul, cam
1. Se amesteca untul si brinza. Se adauga faina si nucile. Se amesteca.
2. Se pune aluatul pe folje de plastic. Se formeaza din aluat un sul, cam 4-5 cm in diametru. Se ruleaza in folie si se lasa la frigider peste noapte.
3. Se pune cuptorul la 175 grade C. Se taie din aluat felii de 0,5 cm cu un cutit bine ascutit. Se coc in mijlocul cuptorului cam 10-12 min.
Gorgonzola se poate inlocui cu o alta brinza / cascaval iute, condimentat.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO salată creată ad-hoc cu ce am găsit prin frigider :D Că deh cică se mănâncă pește în noapte asta;) Cartofii...
Salată de cartofi cu hering marinat, surimi și caperePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii