Aperitive cu branza

Reteta Branza de vaci cu drojdie de bere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se amesteca bine branza de vaci cu uleiul, sarea si drojdia de bere.

ingrediente

   4 linguri branza de vaci
   2 linguri ulei
   1 lingura drojdie de bere
   sare

mod de preparare

Se amesteca bine branza de vaci cu uleiul, sarea si drojdia de bere.
Se serveste uns pe paine prajita.



Alte aperitive:



Saratele

Oua umplute

Ciuperci la cuptor
Incearca si Tarta cu branza si spanac
Daca ti-a placut reteta noastra "Branza de vaci cu drojdie de bere" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.