Aperitive cu branza

Brinza de vaci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 24m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se pune laptele la prins, intr-un vas emailat sau de portelan si se lasa la temperatura camerei pina se incheaga. Se adauga smintina care s-a format l

ingrediente

   1 l lapte

mod de preparare

Se pune laptele la prins, intr-un vas emailat sau de portelan si se lasa la temperatura camerei pina se incheaga. Se adauga smintina care s-a format la suprafata si se pune la cald, pe marginea masinii, unde se lasa pina se coaguleaza. Se toarna apoi intr-un saculet de pinza sau de tifon si se lasa sa se scurga deasupra unui vas.
Incearca si Bulete din cascaval
Daca ti-a placut reteta noastra "Brinza de vaci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite