Aperitive cu branza

Brinza de vaci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 24m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se pune laptele la prins, intr-un vas emailat sau de portelan si se lasa la temperatura camerei pina se incheaga. Se adauga smintina care s-a format l

ingrediente

   1 l lapte

mod de preparare

Se pune laptele la prins, intr-un vas emailat sau de portelan si se lasa la temperatura camerei pina se incheaga. Se adauga smintina care s-a format la suprafata si se pune la cald, pe marginea masinii, unde se lasa pina se coaguleaza. Se toarna apoi intr-un saculet de pinza sau de tifon si se lasa sa se scurga deasupra unui vas.
Incearca si Budinca din cascaval
Daca ti-a placut reteta noastra "Brinza de vaci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite