Aperitive cu branza

Brinza de vaci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 24m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se pune laptele la prins, intr-un vas emailat sau de portelan si se lasa la temperatura camerei pina se incheaga. Se adauga smintina care s-a format l

ingrediente

   1 l lapte

mod de preparare

Se pune laptele la prins, intr-un vas emailat sau de portelan si se lasa la temperatura camerei pina se incheaga. Se adauga smintina care s-a format la suprafata si se pune la cald, pe marginea masinii, unde se lasa pina se coaguleaza. Se toarna apoi intr-un saculet de pinza sau de tifon si se lasa sa se scurga deasupra unui vas.
Incearca si Clatite din pastarnac cu branza de vaci
Daca ti-a placut reteta noastra "Brinza de vaci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite