Aperitive cu branza

Briose aperitiv cu spanac si crema de branza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Briose cu nuca de cocos si ciocolata (Reteta Video)"
 
Briosele aperitiv cu spanac si crema de branza sunt un aperitiv delicios, vesel si colorat, potrivit pentru orice masa festiva de primavara!

ingrediente

pentru briose(8bc.):
   100 g spanac congelat
   250 g faina
   o lingurita cu varf de praf de copt
   sare
   2 oua
   75 ml ulei de masline
   150 ml lapte
pentru umplutura:
   Diferite tipuri de branza
   dupa preferinta(eu am ales branzica de vaci si branza Feta)
   2 linguri de smantana

mod de preparare

1. Se bat bine albusurile cu un praf de sare . Galbenusurile se freaca cu uleiul de masline, se adauga laptele, sare dupa gust, se incorporeaza si spanacul dezghetat la temperatura camerei, apoi se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt si la urma albusul batut spuma tare.




Se toarna compozitia in forme de briose, unse cu un pic de ulei, apoi se da la copt cca.25 min.in cuptorul preincalzit. Se scot din forme si se lasa sa se raceasca bine.




2. Se freaca branzeturile cu smantana si se mai adauga sare daca este cazul apoi se da la rece cca.30 de min.
Dupa ce s-au racit briosele, se taie pe jumatate si apoi se umplu cu crema de branzeturi. De jur imprejurul umpluturii se pun frunzulite de patrunjel tocate fin si cubulete mici de ardei.
Pofta buna!




Reteta de briose aperitiv cu crema de branza a fost propusa de ani67 pe forum culinar.


Serviti briosele cu spanac si crema de branza ca si aperitiv de primavara pe mesele festive.

Incearca si Saleuri cu brinza de vaci
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose aperitiv cu spanac si crema de branza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza

Recomandari pentru tine si casa ta

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei

Perie cu aer cald 600W

- 25 %
279.99 lei
209.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite