Briosele cu chimen sunt niste aperitive excelente, aratoase si foarte satioase.
Incepem prin a bate ouale dupa care adaugam laptele si uleiul, chimenul si cascavalul il taiem in cubulete mici am pastrat 50 gr pe care l-am ras si il voi presara pe deasupra iar pe cel taiat l-am adaugat in compozitie,faina cernuta si praful de copt incorporat in faina vom turna compozitia lichida peste faina amestecand usor.
Am pregatit tavile pt briose in care am pus cosulete de hartie ,punem compozitia insa nu plina lasam liber un deget sa poata crete briosa.
Deasupra am presarat restul de chimen si cascavalul.
Dam la cuptor pentru 30 -35 minute pana se vor rumeni.
Pofta buna!
Briosele cu chimen sunt ideale pentru pachetel, aperitive sau chiar mic dejun.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradReteta de preparare a papanasilor Ce buni au iesit si asa de repede i-am facut.
Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de capsuni si smantanaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii