Bunatati de Paste
Intr-un bol amestecam branza de vaci cu telemeaua data prin razatoare, untul moale la temperatura camerei.
Adaugam smantana, ouale date prin razatoare, ceapa, marul tocat marunt.
Potrivim de sare si piper dupa gust, dam la rece cat pregatim ardeii.
Ardeii ii curatam de cotoare, seminte, ii spalam si ii lasam sa se scurga bine de apa.
Cu o lingurita ii umplem cu amestecul de branza si ii decoram sau nu dupa plac.
Eu am impartit compozitia de branza in 2 in care am adaugat masline.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO alta varianta de ciuperci sote pe care am incercat-o este cu morcov si ierburi aromatice. Gustul este la fel de bun fata de...
Ciuperci sote IIPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii