Rulada tricolora se prepara cu pula de porc si legume. Ingredientele, in afara de pulpa de porc sunt: fasole verde, ardei gras, pesmet, oua.
Rulada tricolora se prepara astfel: punem la fiert brocoli si fasolea verde, iar cand sunt fierte le scoatem si le lasam la scurs. Taiem pulpa de porc a.i sa obtinem o fasie pentru rulada, o saram si o piperam. O batem un pic si pe jumatate din ea punem ardeii grasi taiti fasii si un pic de fasole verde. Batem oul si il turnam peste umplutura cat mai uniform. Rulam carnea si o legam cu ata, apoi o asezam intr-o tava pentru copt unsa cu unt. Facem un sos din peltea cu ulei si turnam acest sos in tava, peste rulada. Acoperim cu foaie de alumiu si dam la aragaz. Servim cu bucati de brocoli.
Alte rulade aperitiv recomandate
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPrima oara cand am vazut reteta asta a fost la cei de la Crama Haiducilor. Mi-a placut ideea tare mult si am zis ca este o...
Sarmale in dovleacIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii