Aperitive cu branza

Saleuri cu brinza de vaci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
Felicia postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se amesteca margarina cu brinza de vaci si sarea, apoi se incorporeaza faina. Se face un aluat care se lasa la odihnit 1-2 ore. Se intinde aluatul de

ingrediente

   250 gr. margarina
   250 gr. brinza de vaci
   250 gr. faina
   1 ou pentru uns
   mac
   o jumatate lingurita(rasa) sare

mod de preparare

Se amesteca margarina cu brinza de vaci si sarea, apoi se incorporeaza faina. Se face un aluat care se lasa la odihnit 1-2 ore. Se intinde aluatul de 3-4 mm grosime si se taie cu paharul rondele. Se asaza rondelele in tava unsa putin cu margarina si pudrata cu faina, unele langa altele. Se ung cu ou batut si se presara mac. Se coc la foc potrivit.
Incearca si Aperitiv de mozzarella cu ardei rosu
Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri cu brinza de vaci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite