Aperitive cu carne

Aperitiv Zestran

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
CRIKET postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se bat ouale (mai intii albusurile), se adauga faina, iaurtul(smintina), sarea si restul de arome. Se amesteca bine, se adauga mezelurile si cascavalu

ingrediente

   300 gr. mezeluri (sau carne ramasa de friptura)
   300 gr. cascaval sau brinza uscata
   un borcan iaurt sau smintina
   4 linguri faina
   4 oua
   sare. Daca se doreste se poate pune patrunjel sau marar tocat marunt
   piper etc

mod de preparare

Se bat ouale (mai intii albusurile), se adauga faina, iaurtul(smintina), sarea si restul de arome. Se amesteca bine, se adauga mezelurile si cascavalul (brinza) taiate cubulete mici. Se gusta si se toarna in forma de chec sau tava, felii sau bucati. Tava va fi unsa si tapetata cu faina. Se da la cuptor si cind capata o culoare aramie se incearca daca s-a copt(cu un pai de la matura sau o scobitoare). Se scoate din forma si se lasa sa se raceasca dupa care se taie felii.
Se serveste taiat felii ca de chec sau cuburi ca de prajitura. Se mentine mai multe zile la rece.
Incearca si Rulouri de pui jambonate, umplute cu ciuperci
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv Zestran" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite