Aperitive cu carne

Reteta Bricks

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Foile de bricks sunt rotunde la baza, eu le tai in doua si devin semi cerc.
Se ia o jumate de foie pe care puneti putina umplutura de carne tocata (ca

ingrediente

Pentru 10 bricks :
   o mana sanatoasa de carne tocata (miel sau vita sau de care va place)
   o rosie calita bine (pireu) sau cateva linguri de sos de rosii
   o ceapa mica calita (daca va place)
   cateva prafuri de piper macinat
   putin cumin praf
   sare
   un ou
   3 cuburi branza topita (nu am incercat dar puteti pune si camembert daca aveti)

mod de preparare

Foile de bricks sunt rotunde la baza, eu le tai in doua si devin semi cerc.

Se ia o jumate de foie pe care puneti putina umplutura de carne tocata (carnea e cruda) si o bucata de branza topita.

Rulati o data, dupa care aduceti capetele spre mijloc si rulati pana la capat.

Le asezati cu deschizatura in jos ca sa nu se desfaca (eu nu le ud si nici nu le dau prin ou).

Si la prajit in tigaie (cateodata le mai prajesc in ulei de masline mi se pare ca ies mai gustoase).
Se servesc cu supa (hrira).

Pofta buna!



Reteta Bricks a fost propusa de andreea fr pe forum culinar.ro



Alte retete asemanatoare gasiti aici:

Supa Harira,

Sabzi Polo (orez cu verdeata),

Kookoo Sabzi
Incearca si Limba cu sos alb
Daca ti-a placut reteta noastra "Bricks" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.