Aperitive cu carne

Reteta Budinca cu sunca si smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Budinca cu sunca si smantana este un aperitiv cu carne delicios. Ouale se spala. sunca se taie cuburi. Cascavalul se curata de coaja si se rade.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   sunca presata - 350 g
   margarina - 200 g
   faina - 300 g
   lapte - 1 l
   oua - 3 bucati
   smantana - 250 g
   pesmet - 50 g
   cascaval - 200 g
   sare si piper dupa gust

mod de preparare

Budinca cu sunca si smantana este un aperitiv cu carne delicios. Ouale se spala. sunca se taie cuburi. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Faina si pesmetul se cern. Laptele se fierbe si se raceste. intr-un vas se topeste margarina (150 g), apoi se adauga faina dizolvata in lapte, sare si piper. Compozitia se fierbe pana se ingroasa, amestecand continuu, pentru a nu se forma cocoloase. Se raceste si se adauga ouale batute, sunca si cascavalul. Compozitia se toarna intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu pesmet. Deasupra se toarna smantana si se introduce la cuptor pentru cca 40 de minute. Se raceste putin, apoi se portioneaza.




Budinca cu sunca si smantana se serveste calda.


Incearca si Budinca de taietei cu sunca
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu sunca si smantana" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.