Aperitive cu carne

Reteta Ceapa umpluta cu carne tocata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se spala orezul si se adauga peste ceapa,
adaugandu-se si putina zeama de carne. Se lasa la fiert cateva minute. Se da carnea prin masina de tocat si

ingrediente

   600 g carne de porc (pulpa)
   8 cepe mijlocii
   3 linguri de orez
   2 linguri de pasta de tomate
   o cana de zeama de carne
   4 linguri de ulei
   o legatura de patrunjel
   sare
   piper boabe
   piper macinat
   o foaie de dafin

mod de preparare

Se spala orezul si se adauga peste ceapa,


adaugandu-se si putina zeama de carne. Se lasa la fiert cateva minute. Se da carnea prin masina de tocat si se adauga peste orez. Se potriveste de sare si de piper. Cepele se umplu cu aceasta compozitie. Se toarna restul de ulei intr-un vas, in care se asaza apoi cepele. Se amesteca pasta de tomate cu zeama de carne, se adauga o foaie de dafin, sarea si boabele de piper si se lasa la fiert. Dupa ce au fiert timp de 15-20 de minute, se introduce vasul In cuptor.
Se servesc cu patrunjel taiat marunt, presarat peste ele.





Alte retete aperitive recomandate





Ciuperci umplute


Rulada de spanac


Rulada de pui
Incearca si Sufleu cu legume
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceapa umpluta cu carne tocata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.