Se lasa aluatul sa se descongeleze apoi se taie 16 cercuri de cite 6 cm diametru. Se pun cerculetele in forme pentru briose si se umplu cu boabe de fa
mod de preparare
Se lasa aluatul sa se descongeleze apoi se taie 16 cercuri de cite 6 cm diametru. Se pun cerculetele in forme pentru briose si se umplu cu boabe de fasole pentru a nu creste, se dau la cuptor 10 min. Se lasa sa se raceasca si se scot din forma. Ceapa se toaca, piinea se moaie si se amesteca cu carnea , ouale, patrunjel, oregano, sare, piper, scortisoara si ceapa. Se fac chiftelute ce se prajesc in putin ulei de masline.
Pe fiecare pat de aluat se pune o lingura de tsatsiki si o chifteluta.
Incearca si Chiftelute la cuptor
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute pe pat de aluat" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Incearca alte reţete cu:
toate—
urmărește-ne
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe