Aperitive cu carne

Reteta Chiftelute pe pat de aluat

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 
svetlana postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se lasa aluatul sa se descongeleze apoi se taie 16 cercuri de cite 6 cm diametru. Se pun cerculetele in forme pentru briose si se umplu cu boabe de fa

ingrediente

   250 g foi de placinta congelate
   o ceapa
   2 felii piine alba
   300 g carne tocata de vita
   2 oua
   3 linguri patrunjel
   oregano
   piper
   sare
   scortisoara
   300 g tsatsiki
   3 linguri ulei

mod de preparare

Se lasa aluatul sa se descongeleze apoi se taie 16 cercuri de cite 6 cm diametru. Se pun cerculetele in forme pentru briose si se umplu cu boabe de fasole pentru a nu creste, se dau la cuptor 10 min. Se lasa sa se raceasca si se scot din forma. Ceapa se toaca, piinea se moaie si se amesteca cu carnea , ouale, patrunjel, oregano, sare, piper, scortisoara si ceapa. Se fac chiftelute ce se prajesc in putin ulei de masline.
Pe fiecare pat de aluat se pune o lingura de tsatsiki si o chifteluta.
Incearca si Barcute cu sunca si zacusca
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute pe pat de aluat" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.